Linda Visser lijsttrekker namens Lokaal Sociaal

Lijsttrekker Linda Visser voert een lijst aan van 18 mensen die stevig midden in de Hogelandster samenleving staan. Dat is ook waar Lokaal Sociaal voor gaat, zorgen dat de gemeente beter naar de inwoners luistert en ook echt gaat doen wat werkt.

Lijsttrekker Linda Visser is inmiddels een bekende in de gemeenteraad van Het Hogeland. De verdere kandidatenlijst van Lokaal Sociaal is er één met frisse energie, nieuwe namen en een jonge generatie in de politieke arena. Dat past ook bij een echt nieuwe partij, enige nieuwe partij, die mee doet aan deze gemeenteraadsverkiezingen.

“Onze mensen op de lijst kennen stuk voor stuk een grote maatschappelijke betrokkenheid, staan met beide benen middenin de Hogelandster samenleving. Het belangrijkste is dat we allemaal aanpakkers zijn, met hart en ziel voor ons Hogeland, een “geen-woorden-maar-daden mentaliteit”. Lokaal Sociaal staat voor “samen sterk en doen wat werkt.”, aldus Linda Visser.

De top 5 bestaat uit mensen die al lang meedraaien voor en achter de schermen, daarna de achterhoede, die actief betrokken is en blijft met kennis en kunde. Samen met het netwerk onder de inwoners die graag meedenken, meepraten en hun kennis delen, is er een solide basis.

“Dat is de opbrengst van persoonlijk contact, wij doen ons eigen huiswerk goed, gaan voor feiten, inhoud en visie” . Aldus Jarko Ter Veen uit Kloosterburen, nummer 2 op de lijst.

Lokaal Sociaal wil zich onderscheiden van de andere partijen door te komen met visie en oplossingen. “Wij willen de uitgangspunten van samenlevingsopbouw toepassen op het beleid van de gemeente, zodat het zorgt voor samenhang en dat de inwoners daadwerkelijk de prioriteit krijgen”. Linda Visser: ”In plaats van loze verkiezingsbeloften doen en vage stippen op een horizon zetten, moeten we aan de bak en echt gaan doen wat werkt. Inwoners weten heel goed wat er nodig is om een leefbaar Hogeland waar te maken en hoe belangrijk het is om daarbij uit te gaan van de kracht in de samenleving, in plaats van coalitie- en collegeakkoorden en het doordrukken van eigen ambities en prestigeprojecten”.

Lijstduwer en weerman Jannes Wiersema uit Roodeschool legt uit waarom hij hoopt op veel stemmen Voor Lokaal Sociaal: “Omdat de gemeente te groot is geworden en er te weinig naar de inwoners geluisterd wordt. Lokaal Sociaal probeert wél om naar de inwoners te luisteren en ze aandacht te geven in de lokale politiek”.

kandidaten top-3
Van links naar rechts: Jarko ter Veen, Linda Visser en John Hazenberg

De volledige lijst is als volgt:

 1. Linda Visser (Kantens)
 2. Jarko Ter Veen (Kloosterburen)
 3. John Hazenberg (Kloosterburen)
 4. Tiny Asselman (Zandeweer)
 5. Teddy Hoekstra-Klein (Warffum)
 6. Stijn Visser (Uithuizen)
 7. Steffanie Zegwaard (Wehe den Hoorn)
 8. Sabrina Roeling (Bedum)
 9. Massoud Djabani (Bedum)
 10. Peter Terpstra (Bedum)
 11. Sharon Brink (Ulrum)
 12. Marleen Helmans (Warffum)
 13. Trijn van Lottum (Oosternieland)
 14. Coby Dekkers–Zevenberg (Bedum)
 15. Corrie Helmans (Warffum)
 16. Johan Rozeboom (Kantens)
 17. Harma Kooi (Uithuizen)
 18. Jannes Wiersema (Roodeschool)

Gerelateerd bericht